Nieuws

vakbeurs-utrecht

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer , Utrecht

In onze nieuwe stand op een nieuwe plek dichtbij de hoofdentree hebben we ook afgelopen januari weer veel klanten mogen ontvangen! Naast het bijpraten met bestaande klanten hebben we ook weer veel nieuwe contacten opgedaan die we dit jaar zullen bezoeken.

Lees meer
rembrandt-college

Rembrandt College studiecentrum, Veenendaal

Na de kennismaking in onze stand op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer te Utrecht hebben wij voor het Rembrandt College een schetsmatige verkenning mogen maken voor de herindeling en herinrichting van het studiecentrum. Door het inpandige computerlokaal te verplaatsen ontstaat er

Lees meer
openbare-bibliotheek-amsterdam

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Van de Openbare Bibliotheek Amsterdam kregen wij de uitnodiging mee te doen aan de architectenselectie om voor een bestaande en een nieuwe locatie een inrichtingsontwerp te maken. We hebben hiervoor samengewerkt met Bart de Rooy van Iconic Design om met zijn ervaring met commerciele winkelconcepten, het beste plan voor het OBA te maken.

Lees meer
lyondell-basell-rotterdam-bedrijfsrestaurant

Lyondell Basell bedrijfsrestaurant, Rotterdam

De tijdelijke kantoor inrichting in het vergadercentrum van deze chemische fabriek heeft geresulteerd in de vraag voor de herinrichting van het naastgelegen bedrijfsrestaurant. In een korte verkenning hebben wij de kansen en mogelijkheden onderzocht.

Lees meer
roc-van-amsterdam-gare-du-nord-1

ROC van Amsterdam foyer, Gare du Nord

Als vervolg op onze eerste schetsen, hebben wij een uitgebreid 3D model gemaakt om de verschillende gebruikers de nieuwe inrichting te kunnen laten zien. Op basis van hun opgetogen reacties, heeft het ROC van Amsterdam opdracht gegeven om alvast te starten met diverse voorbereidende bouwkundige werkzaamheden zoals het slopen van wanden en aanhelen van vloeren.

Lees meer
conpax-1

Conpax nieuwbouw kantoorgebouw, Park 15

De gebruikers waren zeer enthousiast over ons ontwerp en de voorgestelde look-and-feel voor de inrichting van het nieuwe kantoorgebouw voor Conpax in Park 15. De schuine zichtlijnen en afgeronde hoeken van de kantoren geven een dynamisch beeld en verbinden de verschillende werkplekken met elkaar.

Lees meer
van-wijnen-heerhugowaard-vergadercentrum

Van Wijnen kantoorgebouw, Heerhugowaard

De uitvoering van onze voorgestelde herindeling gaat weer een fase verder. Na de eerste fase waarin op de begane grond nieuwe kantoren en aanlandwerkplekken zijn gerealiseerd, is nu het vergadercentrum bijna opgeleverd.

Lees meer

Lyondell Basell Rotterdam

Op basis van ons onderzoek voor de tijdelijke herinrichting van een gedeelte van de begane grond van het kantoorgebouw, zijn wij op dit moment bezig met de laatste loodjes om in totaal 58 nieuwe werkplekken in te richten.

Lees meer

ROC van Amsterdam, Gare du Nord

Recent hebben we een aantal interieurvoorstellen gepresenteerd om de ontvangsthal op de eerste verdieping opnieuw in te richten tot centrale foyer. In deze foyer hebben we verschillende (verblijfs- en studie)plekken voorgesteld met elk een eigen karakter en uitstraling.

Lees meer

ROC van Amsterdam, Tempelhofstraat

Naast de teamkamer en grote praktijkruimte voor de opleiding Nieuwe Technieken op de begane grond, gaan we in deze zomervakantie ook een computerlokaal en een prakticumlokaal voor de opleiding Installatie Techniek herinrichten.

Lees meer

ROC van Amsterdam, NexTechnician

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst. Studenten die de beste opleiding Mobiliteitstechniek willen en bedrijven die de beste nieuwe medewerkers willen, komen samen in NexTechnician.

Lees meer
ROC van Amsterdam Fraijlemaborg kantine interieurontwerp projectinrichting studio skez

ROC van Amsterdam, Fraijlemaborg kantine

De aanbesteding voor de bouwkundige- en interieuringrepen van ons ontwerp voor de herinrichting van de kantine van de Fraijlemaborg is afgerond en daarmee is er een go gegeven voor de uitvoering in aankomende zomervakantie 2018.

Lees meer
Aspen Oss luchtbrug interieurontwerp projectinrichting studio skez

Lyondell Basell Rotterdam

Bij ons bezoek aan deze kunststoffenproducent op de Maasvlakte, hebben wij de kansen en mogelijkheden geschetst van de herindeling van een gedeelte van de begane grond van het kantoorgebouw. Binnenkort hebben wij een vervolggesprek hoe wij hen verder in dit proces kunnen ontzorgen.

aspen

Aspen Oss

Na de kennismaking op de Facilitairbeurs van dit jaar, zijn wij uitgenodigd om bij Aspen te Oss, de kansen en mogelijkheden te onderzoeken om een deel van de kantine in te richten als werkplekken.

Lees meer
Park15

Conpaxx Park 15 Oosterhout

Voor deze producent van duurzame voedingsverpakkingen, zullen wij deinrichting van het 800 m2 groot kantoordeel van de nieuwbouw op Park 15 bij Oosterhout begeleiden en uitvoeren.

Lees meer

ToPeek meubel

Net voor de opening van de Vakbeurs Facilitair in Utrecht, hebben wij ons nieuwste meubel ‘ToPeek’ binnen gekregen. Dit eigen ontwerp is gemaakt voor een van onze klanten om binnen een open, flexibele kantooromgeving, meer afgezonderd, geconcentreerd te kunnen werken.

Lees meer

Spirit Jeugdhulp Amsterdam

Begin januari 2018 zullen wij de projectinrichting verzorgen van een tweetal nieuwe meidengroepen op een locatie in Amsterdam. Samen met de medewerkers is gekozen voor een zo huiselijk mogelijke inrichting met zachte tinten en materialen. Deze meiden kunnen wel een

Lees meer

ROC van Amsterdam, Tempelhofstraat directievleugel

Van de herinrichting van het voormalige kinderdagverblijf in de directievleugel voor ROC Westpoort, geven de foto’s een mooi overzicht van het eindresultaat. Er is veel aandacht besteed aan de materialisering van zowel de kantoorruimte binnen als de tuin met vergaderplekken

Lees meer

ROC van Amsterdam, Fraijlemaborg kantine

De wens van de directie ROC Zuidoost is om de kantineruimte die nu maar beperkt op de dag gebruikt wordt, meer in te zetten als (stilte) werkplekken voor studenten. De ruimte dichtbij de entree, is

Lees meer

Maastricht UMC+

De verwachting is dat zeer binnenkort, op basis van een uitgebreid onderzoek, groen licht zal worden gegeven voor de pilot; ‘de behandelkamer van de toekomst’. Dat betekent dat begin 2018 op basis van onze ontwerpen, een drietal behandelkamers

Lees meer

Sociaal Wijkteam Wijchen

Op 12 oktober is met een feestelijke borrel door wethouder Rob Engels, de inloop en de nieuwe kantoorruimte voor het Sociaal Wijkteam in ’t Mozaïek geopend. De inloopruimte heeft een nieuwe, duidelijke en herkenbare plek in het gebouw gekregen. Hier kunnen mensen

Lees meer

Vakbeurs Facilitair Utrecht

Alweer voor het derde achtereenvolgende jaar staan wij op de Vakbeurs Facilitair te Utrecht. Op de jubileumeditie van deze beurs, kunt u onze stand G10 op 24, 25 en 26 januari 2018 bezoeken. Wij ontvangen u daar graag om onze projecten toe te lichten of uw mogelijke vragen te beantwoorden.

Lees meer
tempelhofstraat amsterdam

ROCvA Tempelhofstraat: Studio Skez levert kantooromgeving op

Na een korte bouw- en inrichtingsperiode heeft Studio SKEZ in april 2017 de nieuwe kantooromgeving voor de directie en haar ondersteunende diensten opgeleverd. Op basis van het principe Activity Based Working wordt er nu gewerkt in de verschillende hot, medium en cold zones.

Lees meer

Laatste loodjes verbouwing LEC zijn uitgevoerd

Eindelijk is het dan zover, de laatste loodjes van de verbouwing van de oude spoelkeuken en opslag naar de teamruimte voor het LEC zijn uitgevoerd. De pui vanaf het atrium naar de kantoortuin is in de afgelopen kerstvakantie aangebracht zodat het LEC nu een echte ‘voordeur’ heeft.

Lees meer

Inrichten teamruimte ROC Amsterdam

Op de valreep van 2015 hebben wij een mooie opdracht van het ROC van Amsterdam gekregen. In de aankomende voorjaarsvakantie mogen wij de teamruimte van de opleiding Administratie op de Tempelhofstaat opnieuw inrichten. Het plan bestaat uit 42 nieuwe werkplekken, de

Lees meer