Sociaal wijkteam Wijchen

Plan; september 2015

Projectomschrijving;

Voor de Inloop aan de foyer is een warme, huiselijke omgeving gemaakt met fris meubilair op een goede akoestische vloerbedekking. De maatwerkkast en pantry van grijs eiken aan de ene wand, de grote wandvisual aan de andere wand en de hanglamp, verbeteren sterk het openbare en inloop karakter van de ruimte.

Naast de huidige kantoortuin worden twee aanpalende lokalen als uitbreiding ingericht. Hier is ruimte voor een 20-tal werkplekken, overlegtafels, berging en een pantry. Vanaf de huidige kantoortuin is er een brede loopzone gelegd door beide ruimten. In het midden een grote kast voor alles dat niet in “de cloud” kan worden opgeslagen.

De individuele werkplekken worden afgeschermd door plantenschermen en hebben akoestische tussenschotten. Naast de werkplekken zijn er voldoende overlegplekken voorzien. Een hoge overlegtafel voor 8 personen met ingebouwde electra en data aansluiting die het LED scherm aan de wand aanstuurt. Een tweetal overlegbanken voorzien van stroomvoorziening zodat laptops, tablets etc opgeladen kunnen worden. Een tweetal kleine tafels links en rechts van de pantry. De pantry zelf is ook een plek voor ontmoeting en staat in het midden van de ruimte.

Tot slot zijn om meer sfeer te brengen in de hoge ruimten, boven de werkeilanden en de hoge overlegtafel, grote ronde hanglampen geplaatst met inspirerende teksten.

Productomschrijving;

Werkplekken;
Bureaustoelen;
Ladeblokjes;
Hoge krukken;
Hoge tafels;
Pantry;
Tweezits hoge overlegbank;
Lampenkap;
LED scherm;

Klik hier om het planboek te bekijken