HLW Amsterdam

Opgeleverd; januari 2015

Projectomschrijving;

Voor de uitvoering van het nieuwe onderwijsconcept, waarin het HLW de leerlingen modern onderwijs wil bieden en de leerlingen motiveren om met plezier naar school te komen, heeft studio SKEZ verschillende items ontworpen en geleverd.

Op de gangen is een leeromgeving ontworpen die de leerlingen ondersteunt bij het leren. Een 2-tal maatwerk zitmeubels bieden leerlingen de ruimte om zelfstandig, met zicht vanuit het lokaal, schoolwerk uit te voeren. Beide meubels zijn voorzien van stroom om mobiele devices te kunnen opladen.

In het hoofdtrappenhuis, een prachtige trap met bordessen, is een digitale kroonluchter opgehangen waar naast dagelijkse (rooster)mededelingen ook door leerlingen en docenten gemaakt materiaal (foto’s, video-verslagen) aan een groot publiek kan worden getoond. De frames rondom de 55” LED schermen zijn uitgevoerd in de nieuwe kleuren van het logo van HLW.

De entreehal/aula is voorzien van een nieuwe plafond met meer licht. De wanden in de entreehal zijn bekleed met grote visuals van leerlingen en de lockers verbijzonderd met app-afbeeldingen. Nieuwe prullenbakken met het school-logo maken het opgeruimde beeld compleet.

Productomschrijving;

Tweezits flexplek;
Tweezits werkbankje;
Wandvisuals;
Lockervisuals;
Lampenkap;
Prullenbak 80L;
LED scherm;
Schooltruien;